به گفته رییس اتحادیه رستورانداران و سلف سرویس تهران، قیمت غذاهای مشابه
در رستورانهای پایین شهر با بالای شهر متفاوت بوده که البته این موضوع به
دلایل مختلفی مربوط است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا ؛ سید علی اصغر میرابراهیمی اظهار کرد: هر رستوران
براساس کیفیت و موادی که در غذاهای خود استفاده میکند، آنالیز قیمتهای
خود را به اتحادیه ارائه میدهد و ما پس از بررسیهای لازم قیمت آن را
تعیین و نهایی میکنیم.
وی با بیان اینکه نظارت های لازم بر روند قیمت گذاری غذا در رستورانها و
اجرای آن ها صورت میگیرد گفت: در حال حاضر در ردهبندی رستورانها سه نوع
درجهبندی داریم که فاکتورهای مختلفی در این زمینه تاثیرگذار است.
وی همکف بودن، دکور و طراحی، متراژ، نبش خیابان اصلی بودن، داشتن پارکینگ و فاکتورهای دیگر را از عواملی دانست که در تعیین نوع درجه رستوران تاثیرگذار است.
میرابراهیمی با بیان اینکه یکی از فاکتورهایی که در درجه یک بودن رستوران
ها نقش مهمی دارد، قرار داشتن آن ها در طبقه همکف است بیان کرد: به عنوان
مثال رستورانهای درجه یک در زیرزمین قرار ندارند.
ادامه ی مطلب را در ifsc بخوانید : عوامل موثر در قیمت رستوران